Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

okršaj sa zaštitarom

Višković svečano najavio radove ispred bilborda za koji Vukanović tvrdi da je ukraden

vukan1

Tokom javljanja ispred bilborda i mjesta gdje su danas svečano najavljeni radovi, Vukanovića je u snimanju pokušavao spriječiti “zaštitar” koji se u jednom trenutku pohvalio da je bio “s Miloševićem, soba do sobe”

Radnici Nacionalnog parka Sutjeska stupili su u generalni štrajk. U Štrajkačkom odboru tvrde da im nisu isplaćene posljednje tri plate i da im se duguju neisplaćene razlike za više plata iz prošle i ove godine.

Predsjednik Štrajkačkog odbora NP Sutjeska Dragan Radović

– Zadnji sastanak kada smo imali smo nagovještaj da će biti dvije plate u petak ili ponedjeljak, jer smo u petak trebali u štrajk. Napravili smo kompromis zbog naše ministarke. Imamo informacije da su pare uplaćene u petak. Nije nam jasno da li neko opstruiše ove radnike ovdje – izjavio je predsjednik Štrajkačkog odbora NP Sutjeska Dragan Radović.

Zastupnik u NSRS Nebojša Vukanović sinoć je objavio video na svom Youtube kanalu, a u kojem je spominjao i radnike NP Sutjeska. Naime, Vukanović se sinoć pojavio ispred bilborda koji najavljuje izgradnju hidroelektrane na rijeci Bistrici, tvrdeći da je taj bilbord otuđen upravo od preduzeća NP Sutjeska.

Vukanović je kazao da je bilbord “posudio” Dejan Pavlović aktuelni direktor hidroelektarne “Bistrica” (inače, bivši ditektor NP Sutjeska).

Tokom javljanja ispred bilborda i mjesta gdje su danas svečano najavljeni radovi, Vukanovića je u snimanju pokušavao spriječiti “zaštitar” koji se u jednom trenutku pohvalio da je bio “s Miloševićem, soba do sobe”.

“Zaštitaru” je najviše zasmetalo Vukanovićevo gostovanje na jednoj sarajevskoj televiziji

Iako je Vukanović najavljivao da će i predsjendica RS Željka Cvijanović danas doći na svečano otvaranje, izgleda da se pojavio samo Radovan Višković, premijer entitetske Vlade.

Na jednoj od fotografija zvanice i premijer RS snimljeni su upravo ispred bilborda za koji Vukanović tvrdi da je otuđen od posrnulog preduzeća NP “Sutjeska”, čiji radnici mjesecima nisu primili plaće i koji su danas stupili u štrajk.

Detalja sa današnjeg svečanog ozvaničenja radova na HE Bistrica, sa spornim bilbordom u pozadini

Pogledajte sinoćnje javljanje Vukanovića, koje u jednom trenutku umalo nije preraslo u fizički obračun s osobom koja je prema tvrdnjama Vukanovića, haški osuđenik…