BiH

oštra reakcija

Vukanović poručio Dodiku: “Neće ti to proći!” (VIDEO)

19/11/2020

Vjeruje da će od sada mnoge stvari biti drugačije

Opozicija neće dozvoliti pokušaj uzurpacije i borićemo se protiv toga svim demokratskim sredstvima, poručio je narodni poslanik Nebojša Vukanović, komentarišući nedavne navode predsjednika SNSD, Milorada Dodika.

Vukanović kaže da je cilj cijele opozicije bio da dođe do promjena u Banjoj Luci.

– Ne umanjujem važnost nijedne lokalne zajednice, ali Banja Luka je najveći grad u RS-u i to puno znači. Čim je Draško Stanivuković pobijedio u Banjoj Luci, to je povod za slavlje i srećan sam što je Banja Luka napokon nakon 22 godine promijenila vlast – kaže Vukanović.

Vjeruje da će od sada mnoge stvari biti drugačije.

– Panične i nervozne reakcije Milorada Dodika pokazuju koliko mu je teško pao taj poraz. Jer oni ne znaju da gube. Međutim, mogu mu poručiti da mu neće proći to što je naumio, da bude šef svake opštine, svakog grada i svakog ministarstva – zaključio je Vukanović.

Podsjećamo, Dodik je poručio da nova skupštinska većina neće pokretati smjenu novog gradonačelnika Banje Luke Draška Stanivukovića, ali da će Banju Luku “kazniti” na druge načine.

– Imenovaćemo rukovodstvo skupštine, načelnike, sve ćemo imenovati u gradu. Donosićemo budžet. A usput da vam još nešto kažem, bez obzira koliko bilo arogantno ili ne. Ukoliko nešto ostane izvan nadležnosti skupštine, promijenićemo i zakone i statut pa će sve biti nadležnost Skupštine grada. Sve je demokratski. Banjaluka i dalje ostaje naša, bez obzira što imamo drugog gradonačelnika – poručio je Dodik.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.