Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Ispred hotela Maršal napadnut predsjednik Udruženja Zelene beretke

imag4151-1

Ispred hotela Maršal na Bjelašnici danas je došlo do incidenta u kojem je uposlenik ovog hotela nasrnuo na jednog posjetioca koji je bio sa nekoliko djece na igralištu. Kako je i sam potvrdio objavom na Facebooku napadnut je Muhamed Švrakić, predsjednik Udruženja Zelene beretke, piše Patria.

– Tačno je da sam danas oko 12 h napadnut od strane tjelohranitelja direktorice hotela kako se predstavio, samo radi djece koja su se igrala na terenu. On je došao da vrijeđa i da tjera djecu iako sam rekao da ću platiti termin ali problem je nastao kada sam pitao da li je hotelu koji ima dug 20 miliona stalo da djeci od 2, 3 i 6 godina brane što se igraju – napisao je Švrakić.

Švrakić tvrdi da su tada krenule uvrede kao i vulgarno ponašanje tjelohranitelja koji ga je udario u nos i nanio mu povrede. Švrakić je završio i u zdravstvenoj ustanovi kako bi mu se sanirale povrede, a napadač je nasrnuo i na njegovu kćerku.

Nezvanično, Švrakić piše da je riječ o čovjeku koji ima više prijava za nasilničko ponašanje jer je napadao više puta radnike i ljude u hotelu otkako je imenovana Amra Kaljić za direktoricu.

Pripadnici MUP KS izašli su na lice mjesta i protiv dvije osobe podnesene su krivične prijave za narušavanje javnog reda i mira.