Notice: Trying to get property 'display_name' of non-object in /srv/storage/fokus.ba/wp-content/plugins/wordpress-seo-premium/frontend/schema/class-schema-person.php on line 152
Crna hronika

Mirza Hatić i njegova supruga ostaju iza rešetaka

05/06/2015

Vijeće Općinskog suda u Sarajevu odlučilo je da Mirzi Hatiću, njegovoj supruzi Lejli, Hilmiji Gariboviću, Kemalu Trli i Nihadu Škori, osumnjičenim za krivično djelo iznude produži pritvor za još dva mjeseca.

Podsjećamo, jučer je održana sjednica za razmatranje prijedloga Tužilaštva  na kojoj je tužiteljica Amina Ruždić kazala da je istraga proširena na pojedine osumnjičene i to zbog sumnje da su počinili krivična djela prevare i teške krađe.

Branioci osumnjičenih su se usprotivili prijedlogu i tražili da se njihovim klijentima ukine pritvor, a eventualno odrede mjere zabrane.

Sudskom vijeću su obratio i Mirza Hatić.

– Poštovani, ja sam kriminalac i ja sam priznao da sam rekatario Mirzu Dadića i u FUP-u i u Tužilaštvu. Sve priznajem i mene osudite ali pustite moju suprugu na slobodu. Ona nije kriva. Moja supruga mi je govorila da će me moje gladne oči doći glave i to mi se i dogodilo pa sada plaču i moja punica i moja majka- kazao je jučer Hatić.

Komentari

1 Comment

  1. Edin

    05/06/2015 at 12:55

    Ne znam stvarno..misle sijati nered a biti bez posljedica? Kakva je to uopšte žena koja je započela život da ne govorim, koja ima dijete s kriminalcem?

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.