Crna hronika

Doboj

Pijani vozač autom krenuo na policajce

23/11/2020

Alko-testiranjem je kod navedenog lica, koje je upravljalo "audijem 80", utvrđeno 1,87 promila alkohola u krvi

Pripadnici dobojske Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja uhapsili su lice sa područja ovog grada čiji su inicijali Z.S, koje se, prilikom pojačane kontrole učesnika u saobraćaju, isključilo iz kolone i naglo starovalo svoj automobil krenuvši u pravcu policijskih službenika, pokazujući namjeru da vozilom hoće da ih povrijedi.

Alko-testiranjem je kod navedenog lica, koje je upravljalo “audijem 80”, utvrđeno 1,87 promila alkohola u krvi, saopšteno je iz Policijske uprave Doboj.

Prethodno je Policijskoj stanici Doboj dva prijavljeno da je lice Z.S. oštetilo putnički automobil “be-em-ve” u vlasništvu lica sa područja Doboja čiji su inicijali G.O.

Policija je od Z.S. oduzela “audi 80”, s obzirom na to da je višestruki povratnik u činjenju prekršaja, te ima 3.425 KM neplaćenog duga u registru novčanih kazni.

Nakon dokumentovanja i kompletiranja predmeta, protiv Z.S. će Okružnom javnom tužilaštvu u Doboju biti dostavljen izvještaj o izvršenom krivičnom djelu napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti i krivičnom djelu oštećenje i oduzimanje tuđe stvari.

Komentari

Autor: Srna

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.