Notice: Trying to get property 'display_name' of non-object in /srv/storage/fokus.ba/wp-content/plugins/wordpress-seo-premium/frontend/schema/class-schema-person.php on line 152
Crna hronika

Podignuta optužnica protiv ubice starca Hasana Alića

13/07/2015

Okružno tužilaštvo Banja Luka, podružna kancelarija Prijedor, podiglo je danas optužnicu protiv Alena Bahonjića (1985.) iz Kozarca, kod Prijedora, zbog krivičnog djela teško ubistvo Hasana Alića (1941.).

Osumnjičeni je krivično djelo teško ubistvo počinio iz koristoljublja, 29.aprila ove godine, u Kozarcu.

[pull_quote_right]U namjeri pribavljanja protivpravne imovinske koristi osumnjičeni je iz kuće Alića uzeo televizor[/pull_quote_right]

Iz Okružnog tužilaštva Banja Luke je danas potvrđeno da je optužnica proslijeđena na potvrđivanje sudiji za prethodno saslušanje Okružnog suda u Banjoj Luci.

Osumnjičeni je, 29.aprila, u večernjim satima ubio Alića u njegovoj porodičnoj kući u Kozarcu, zadavši mu više udaraca čekićem u predjelu glave.

U namjeri pribavljanja protivpravne imovinske koristi osumnjičeni je iz kuće Alića uzeo televizor, a s ciljem prikrivanja tragova ovog teškog ubistva pokušao je zapaliti porodičnu kuću ubijenog.

Riječ je o krivičnom djelu za koje se može izreći kazna zatvora od deset godina ili teža kazna, a koje je posebno teško s obzirom, na način izvršenja ili posljedice krivičnog djela.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.