Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Novi skandal gradonačelnika Zagreba

Ko su žene koje se smijulje dok Bandić ponižava novinarku (VIDEO)

Bandic

Na video snimku današnjeg incidenta višestrukog USKOK-ovog optuženika Milana Bandića u oči upadaju tri žene koje stoje iza Bandića i smijulje se dok zagrebački gradonačelnik ponižava novinarku.

Podsjetimo, Bandić se danas okomio na novinarku Nove TV koja mu je postavila pitanje o problemu smeća u glavnom gradu. Bez ijednog argumenta optužio ju je da ne odvaja smeće, ustvrdivši pritom da je on – psiholog.

Za Bandićevo ponižavanje novinarke kamerman Nove TV u jednom trenutku više nije imao strpljenja pa je reagirao i uzvratio mu, piše Index.hr.

Bez ijednog argumenta optužio ju je da ne odvaja smeće, ustvrdivši pritom da je on – psiholog. Za Bandićevo ponižavanje novinarke kamerman Nove TV u jednom trenutku više nije imao strpljenja pa je reagirao i uzvratio mu.

Mnogima su u oči upale tri žene na snimci koje su se smijuljile dok se Bandić verbalno iživljavao na novinarki Nove TV.

Šefica Holdinga i kći ratnog zločinca

Jedna od njih je Ana Stojić Deban, šefica Zagrebačkog holdinga i kći pravomoćno osuđenog ratnog zločinca Brune Stojića. Index je prije dvije godine objavio njezin portret, zbog kojeg je Stojić Deban tužila Indexovu novinarku. Na sudu je izgubila spor.

Žena koja je smijenila dr. Nogala s čela bolnice Srebrnjak

Druga od njih je Ana Stavljenić Rukavina, nekadašnja ministrica zdravstva koja je u javnosti ostala upamćena kao prva ministrica koja je podnijela ostavku u aferi Baxter. U posljednje vrijeme u javnosti je poznata kao šefica Upravnog vijeća Dječje bolnice Srebrnjak, čijeg dugogodišnjeg ravnatelja dr. Nogala je smijenila zbog, blago rečeno, dvojbenih razloga.

Bandićeva pročelnica koja ga je branila nakon seksističkih ispada

Treća žena koja se na snimci današnjeg incidenta veselo smije Bandićevom ponižavanju novinarke je Mirka Jozić, Bandićeva pročelnica za gospodarstvo, energetiku i zaštitu okoliša.

Jozić je u kolovozu prošle godine, nakon niza seksističkih ispada njezinog šefa Bandića, na press konferenciji branila višestrukog USKOK-ovog optuženika ustvrdivši da je Gradska uprava jedino mjesto na kojem je uspjela ostvariti svoje ambicije i biti nagrađena za ono što radi.

“Ja vam mogu prenijeti svoja iskustva s gradonačelnikom ne zato što sjedi ovdje, nego zato što sam u svom životu, u svojih 48 godina, kao žena zaista svega prošla, možemo reći i poniženja. I vjerojatno bih nekada imala i više uspjeha da sam bila muškarac. A jedino gdje sam uspjela zaista ostvariti svoje ambicije i biti nagrađena za ono što radim – to je Gradska uprava na čelu s Milanom Bandićem”, rekla je Jozić.