Notice: Trying to get property 'display_name' of non-object in /srv/storage/fokus.ba/wp-content/plugins/wordpress-seo-premium/frontend/schema/class-schema-person.php on line 152
Globus

Majka zadavila bebu u kupatilu, pa lagala policiji: Rodilo se mrtvo

28/07/2015

Novosadska policija je podnela krivičnu prijavu protiv D. B. (23) zbog sumnje da je u kupatilu porodične kuće udavila svoju bebu.

Nakon otkrivanja ovog zločina D. B. se policiji pravdala da nije znala da je trudna i da je dete po porođaju već bilo mrtvo.

Čedomorstvo se dogodilo u subotu popodne u Novom Sadu.

– Okrivljena D. B. se porodila u kupatilu kuće. Ona se sumnjiči da je ubila dijete i da ga je potom zavila u krpe i ostavila ga u kupatilu, ne sumnjajući da će joj pozliti. Imala je jake bolove i morala je u bolnicu, gdje je primljena u veoma lošem zdravstvenom stanju. Nakon pregleda je utvrđeno da se porodila. Budući da je shvatila da će čedomorstvo biti otkriveno, ona je uzela mobilni telefon i pozvala supruga i saopštila mu da se porodila i da je dijete umotano u krpe u kupatilu – navodi izvor blizak istrazi.

[pull_quote_left]D. B. je ispričala da je otišla u toalet i da je osjetila jak bol i da je nešto ispalo iz nje. Pogledala je i vidjela bebu koja je, prema njenim riječima, već bila mrtva.[/pull_quote_left]

Kada je policija došla u bolnicu da bi je saslušala ona se pravdala da nije znala da je trudna jer nikakve simptome nije imala koji bi ukazivali na to.

– D. B. je ispričala da je otišla u toalet i da je osjetila jak bol i da je nešto ispalo iz nje. Pogledala je i vidjela bebu koja je, prema njenim riječima, već bila mrtva. Međutim, kako je svima ta priča bila sumnjiva, tijelo bebe je poslato na obdukciju. Ubrzo je utvrđeno da je dijete rođeno živo i da je njegova smrt bila nasilna – navodi on.

Kada su okrivljenoj predočena nova saznanja i činjenica da je smrt bebe nastala davljenjem, D. B. je zaćutala, a na dodatna pitanja policijskih inspektora nije znala da odgovori.

– Okrivljena se trenutno nalazi u bolnici u Novom Sadu na odjeljenju ginekologije, jer joj je zdravstveno stanje loše. Ona je ostala pri iskazu da nije znala da je trudna. D. B. policiji nije mogla da objasni šta ju je navelo da ubije tek rođenu bebu – rekao je izvor portalu Alo.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.