Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Srbija

Policija pretražuje okolne objekte i potok u blizini kuće osumnjičenog za Dankino ubistvo

danka ilic potraga za tijelom
Foto: N1

Pretražen je i rezervoar za vodu koji se nalazi pored dvorišta D.D.

Policija u selu Zlot pretražuje okolinu kuće D.D, osumnjičenog da je ubio dvogodišnju Danku Ilić, za čijim tijelom se traga. Na licu mjesta je i vatrogasni kamion, koji se uputio ka obližnjem potoku na oko 300 metara od kuće.

Na terenu su spasilački timovi i nekoliko vozila MUP-a. Novinarima nije dozvoljeno da priđu potoku. Kako javlja reporterka N1 Srbija, još jedno vozilo policije je otišlo, poslije 16 h, ka potoku.

Kako javlja reporterka N1, pretraživani su i objekti pored dvorišta. Ne zna se da li su svi ti objekti u vlasništvu porodice D.D.

Pretražen je i rezervoar za vodu koji se nalazi pored dvorišta D.D.

Kako je ranije javila reporterka N1, i u ponedjeljak je ponovo izvršen pretres kuće osumnjičenog. Iz nje su odneseni neki predmeti. Mediji nemaju tačnu informaciju o kojim predmetima se radi.

Podsjećamo da je prethodnih dana pretraživan i teren oko Lazarevog kanjona, Lazareve pećine i duž Zlotske rijeke, ali da nema preciznijih informacija gdje bi još mogla da se vrši pretraga. Pojedini mediji objavili su danas da se potraga odvija i na novom groblju u Zlotu.

U međuvremenu, u Boru ljudi i dalje dolaze, pale svijeće u centru grada i ostavljaju razne sitnice i igračke i na taj način odaju poštu ubijenoj.