Notice: Trying to get property 'display_name' of non-object in /srv/storage/fokus.ba/wp-content/plugins/wordpress-seo-premium/frontend/schema/class-schema-person.php on line 152
Globus

Predsjednik Crne Gore 3. jula dolazi u Sarajevo

10/06/2015

Predsjednik Crne Gore Filip Vujanović primio je danas u Podgorici Paneta Škrbića, predsjednika Evropskog udruženja menadžera i Organizacionog odbora izbora najmenadžera BiH, jugoistočne i srednje Evrope, te potvrdio načelnu saglasnost da 3. jula u Sarajevu prisustvuje 32. dodjeli te nagrade.

[pull_quote_right]Ovogodišnja dodjela nagrada najuspješnijim menadžerima bit će održana pod visokim pokroviteljstvom Predsjedništva BiH[/pull_quote_right]

Škrbić je predsjednika Vujanovića, kao ranijeg dobitnika najveće nagrade “Ličnost godine regiona”, upoznao o toku priprema za 32. dodjelu nagrade, te o nominovanim kandidatima iz Crne Gore.

Vujanović je rekao da se projekt izbora najuspješnijih evropskih najmenadžera i drugih uspješnih ličnosti u regionu jugoistočne i srednje Evrope u Sarajevu izborio za status jednog od najuspješnijih projekata te vrste u regionu, s posebnim zaslugama za podršku i afirmaciju uspješnih i za podsticanje regionalne privredne i druge saradnje na ovim prostorima.

Ovogodišnja dodjela nagrada najuspješnijim menadžerima, 3. jula u Sarajevu, bit će održana pod visokim pokroviteljstvom Predsjedništva BiH, saopćeno je iz Direkcije za izbor i promociju menadžera BiH.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.