Globus

Arizona

Radnica se porodila u skladištu pa bacila bebu u smeće

25/01/2019

Samantha Vivier (22) porodila se u toaletu skladišta kompanije „Amazon“ u Phoenixu

Mlada žena uhapšena je u Arizoni nakon što je u kanti za otpatke u toaletu „Amazonovog“ skladišta u kojem radi otkriveno mrtvo novorođenče.

Samantha Vivier (22) porodila se u toaletu skladišta kompanije „Amazon“ u Phoenixu. Beživotno tijelo novorođene djevojčice u kanti je pronašao domar uveče 16. januara. On je rekao da je beba bila hladna i da nije reagovala.

Jedan od kolega Vivier rekao je da se ona prethodno požalila da joj se slošilo u toaletu i da mora kući po nove pantalone. Kad su je pozvali istražitelji, Vivier je priznala da se tamo porodila.

Ona je policiji rekla da nije znala da je trudna i da se uspaničila kad je rodila dijete na poslu. Vivier je istakla da je sigurna da se beba rodila mrtva, a kako nije željela da otac djeteta sazna, stavila ju je u kantu. Tužioci takođe misle da je beba rođena mrtva. Vivier, međutim, nije potražila pomoć za bebu.

“Ovo je veoma tužan i tragičan incident. Mi obezbjeđujemo stalno savjetovalište kao podršku po potrebi, jer su bezbjednost i dobrobit našeg tima i dalje naš glavni prioritet”, naveo je “Amazon” u saopštenju.

Vivier prijeti optužnica zbog napuštanja novorođenčeta i nezakonitog odlaganja ljudskih ostataka.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.