Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

izdašni honorari

U Srbiji otkrili “450.000 razloga” zašto je pjevačica Karleuša postala Vučićev vatreni fan

karleusa vesic
Foto: Vesna lalić/Nova.rs
Jelena Karleuša

Stanković tvrdi da se novac daje i Željku Mitroviću (vlasniku Pinka) kao „kompenzacija jer će biti ukinut rijaliti koji je odavno tebalo da bude ukinut“

Đorđe Stanković iz Narodne stranke Srbije na sjednici Skupštine Srbije rekao je da je pjevačica Jelena Karleuša od Telekom Srbije, primila novac u iznosu od 300.000 eura u aprilu i još 150.000 eura u maju.

Stanković je naveo da Telekom postaje „finansijer mnogih projekata vlasti“ i dodao da država javnim ličnostima daje novac „kroz Telekom zato što ne mogu direktno“.

„Dokaz za sve to vidite i sami kao što su gostovanje na ‘Hit tvitu’ i njene objave na društvenim mrežama. Očigledno je postala PR služba Srpske napredne stranke i u tom kontekstu očigledno je šta vlast misli ko treba da bude uzor našoj djeci“, ocijenio je Stanković.

„Taj Telekom je finansirao ne samo nju, nego i druge javne ličnosti iz svijeta muzike, jednom Željku Joksimoviću kroz ‘Tanjug’ se na godišnjem nivou daje novac daleko veći nego Jeleni Karleuši“, dodao je poslanik Narodne stranke.

Stanković tvrdi da se novac daje i Željku Mitroviću (vlasniku Pinka) kao „kompenzacija jer će biti ukinut rijaliti koji je odavno tebalo da bude ukinut“.

„Daje se i Areni sport kako bi kupila Premijer ligu i kako bi se onemogućilo Sport klubu, odnosno United Mediji, da tako nešto imaju. Sada imamo situaciju da ta Arena ima gubitak od 100 miliona eura, a da Telekom Srbija samo za ovu godinu imaju uvećan dug of 500 miliona eura“, rekao je Stanković i dodao da je ukupno dugovanje Telekoma 1,74 milijardi eura.