Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Fudbalska reprezentacija Srbije bolja od Izraela

srbija

U prijateljskoj utakmici igranoj večeras u Novom Sadu, fudbalska reprezentacija Srbije savladala je reprezentaciju Izraela rezultatom 3:1, javlja Anadolu Agency (AA).

Početak utakmice obilježilo je malo prilika za gol sa obje strane, a jedino su fudbaleri Srbije imali nekoliko pokušaja nedovoljno dobrih za pogodak i eventualno vodstvo. U 33. minutu Srbija je povela sa 1:0, pogotkom kapitena reprezentacije Branislava Ivanovića, čime je postavljen i konačan rezultat pred petnaestominutnu pauzu.

Na početku drugog poluvremena treneri obje reprezentacije napravili su po nekoliko izmjena, a Izrael je na tri minuta od početka drugog poluvremena izjednačio pogodkom iz penala. Do kaznenog udarca došlo je kada je Grujić oborio igrača Izraela na ivici kaznenog prostora.

https://www.youtube.com/watch?v=M8qog79wx9s

Nakon nekoliko propuštenih prilika fudbalera Izraela, u 74. minutu, nakon odbijene lopte Nemanja Milunović je uz malo sreće „prevario“ golmana gostiju i doneo vodstvo za Srbiju, 2:1.

Za konačan rezultat meča pobrinuo se Dušan Tadić, koji je pred kraj utakmice iskoristio jedan odbitak iz kaznenog prostora i sa nekih 20 metara pogodio same rašlje gola Izraela.