Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

“Zaboravljena” Trumpova kćer jednim “lajkom” oduševila twitteraše (FOTO)

Tiffany3

Nakon što je sredinom februara ove godine 17 učenika stradalo u pucnjavi u Parklandu na Floridi, mladi ljudi diljem Amerike odlučili su udružiti snage i mjesec dana nakon te tragedije organizirali istorijski protest pod nazivom “Hod za naš život”.

S jasnom porukom kako se bore protiv vatrenog oružja u školama i na ulicama, te željom za što manje nasilja, organiziranom protestu pridružili su se i brojni poznati iz Hollywooda.

Za to vrijeme predsjednik Donald Trump nije se previše obazirao na demonstracije već je na Floridi igrao golf i uživao u svom odmoru.

No, aktuelno pitanje koje brine Ameriku ipak nije ignorisala njegova mlađa kćer Tiffany koja se uvijek nekako drži po strani, te nije previše uključena u očevu politiku i biznis poput ostale polubraće i polusestre Ivanke.

24-godišnjakinja je jednim potezom pokazala kako podržava prosvjednike te “lajkala” objavu na društvenim mrežama koja nije prošla neprimjećeno.

Njen stav naišao je na pohvale javnosti i korisnike društvenih mreža.

“Bravo za Tiffany, ne mora slijepo slijediti svoje roditelje. Neka ona bude promjena”, “Oduvijek sam znao, Tiffany je jedina članica porodice Trump koju volimo i poštujemo”, neki su od komentara oduševljenih korisnika koji su pohvalili ovaj potez Trumpove kćeri.

No, bilo je i onih koje je ovaj čin itekako nasmijao i dao inspiraciju za neslane šale. “Pretpostavljam da je Tiffany pobjegla iz podruma i od vojske koja je čuva te pronašla neki wifi”, napisao je jedan korisnik Twitter.