Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Djevojka otkrila istinu o fotografiji koja je postala hit na internetu

fotografija

Fotografije jedne djevojke i mladića iz noćnog kluba Bourbon u škotskom Edinburghu postala je pravi hit na društvenim mrežama, a ni jedno od njih dvoje nije znalo da su uopće snimljeni dok se fotografija nije proširila internetom.

Snimio ju je Milk Tuesday, a objavio Alex Hall na svom Facebook profilu napisavši kako je riječ o prizoru koji je vrlo uobičajen u noćnim klubovima.

Kao što je vidljivo, na fotografiji je djevojka koja nezainteresirano gleda u prazno dok joj mladić nešto govori na uho, a u toj su se situaciji mnogi prepoznali.

Nakon što se fotografija proširila internetom, otkriveno je tko je par na njoj. Riječ je o Patricku Richieju i Luciji Gorman koji su zajedno išli u školu. Govoreći za BBC Lucia je potvrdila kako su njih dvoje stari prijatelji iz škole te da se nisu vidjeli godinama. Ali, u trenutku kada su se vidjeli, očito joj nije bilo do razgovora.

– Ne znam što je rekao, no znam da nisam zapamtila ništa od toga. Bio je to kraj večeri i osjećala sam se spremnom za krevet. Vjerovatno sam mislila, klimat ću glavom na sve… – ispričala je 18-godišnjakinja. – Uistinu se ne sjećam što je govorio. Uvijek priča prosto pa je sve moguće – dodala je.