Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Žena i ljubavnik pozvali Uber, a vozač bio muž

uber

Jedna od najgorih stvari koja se nekome može dogoditi u životu, dogodila se muškarcu iz Kolumbije dok je on obavljao svoj posao. Udana žena imena Yeimy i njezin ljubavnik Jesús Barrios tajnu vezu skrivali su godinu dana.

Par se u utorak dogovorio da će ići u hotel u gradu Santa Maria na romantično druženje. Odlučili su pozvati Uber. Vožnja im je prihvaćena, a na aplikaciji je pisalo da se vozač zove Leonardo. Ono što Yeimy nije znala jest da je njen suprug od prijatelja posudio automobil za večernju smjenu te je vozio pod njegovim imenom.

Tek nakon što su ušli u vozilo, Yeimy je prepoznala svog supruga. Nakon toga odvila se prava drama. Dok neki tvrde da su se dvojica muškaraca počela tuči dok ih je Yeimy razdvajala, drugi tvrde da je par izašao iz auta kako bi izbjegao suprugovu munjevitu reakciju.

U cijeloj priči, najgore je prošao prevareni suprug. Osim što je vidio ženu sa ljubavnikom, prijeti mu tužba od strane Ubera zbog korištenja tuđeg profila na aplikaciji.

– Partneri koji varaju moraju biti svjesni današnje tehnologije i njene mogućnosti da raskrinka tajne afere, rekla je Lyn Ayrton, britanska odvjetnica.