Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

liz solari

Sestra trenera Reala: Dečko joj umro na rukama nakon seksa

sestra trenera reala liz solari

Manekenka i glumica Liz Solari karijeru je počela pozirajući u donjem rublju za neke od najpoznatijih svjetskih brendova, piše Daily Star

Santiago Solari novi je trener Real Madrida, no u centru pažnje španskih medija odmah se našla i njegova super-zgodna sestra.

I dok sportske rubrike pišu o ugovoru koji je Solari, koji je za Galacticose igrao u 2000-ima, potpisao do 2021. godine, tabloide pune fotografije njegove sestre Liz.

Liz Solari 35-godišnja je filmska zvijezda i model, a napisala je i hit knjigu o samopomoći. Redovno krasi stranice argentinskih magazina, a u posljednjih nekoliko dana o njoj se i u Evropi piše sve više.

Još 2010. godine Liz je punila naslovnice diljem svijeta, ali iz tragičnih razloga. Naime, tada joj je dečko Leonardo Verhagen umro na rukama nakon strastvenog seksa.

“Došli smo kući, otvorili bocu vina, pustili neku muziku, otišli na sprat i vodili ljubav”, rekla je za argentinske medije tad.

“Odmah nakon što smo završili, počeo se grčiti i pao je na pod. Bilo je očajno gledati ga kako mi umire u rukama.”

Manekenka i glumica karijeru je počela pozirajući u donjem rublju za neke od najpoznatijih svjetskih brendova, piše Daily Star.

Nakon toga radila je kao model za odjeću i kozmetiku, da bi se prebacila u glumu. Aktivna je i na društvenim mrežama, a samo na Instagramu prati je više od 260.000 ljudi.