Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

trener liverpoola

Klopp o igri Atletica: Ne znam što su im igrači padali na zemlju

klopp

“Ovo se nije trebalo dogoditi, ali dogodilo se. Borba kakvu smo očekivali, i atmosfera također. Sviđaju mi se neki dijelovi naše igre, ali ovo je samo 1:0 na poluvremenu, drugo igramo na našem stadionu”, rekao je

Liverpool je poražen je 1:0 kod Atletico Madrida u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka. Presudio je Englezima Saul Niguez u četvrtoj minuti u utakmici u kojoj je domaćin čvrstom defanzivom isprovocirao veliki rezultat uoči uzvrata na Anfieldu.

“Ovo se nije trebalo dogoditi, ali dogodilo se. Borba kakvu smo očekivali, i atmosfera također. Sviđaju mi se neki dijelovi naše igre, ali ovo je samo 1:0 na poluvremenu, drugo igramo na našem stadionu”, rekao je trener “redsa” Jurgen Klopp.

“U redu je, gubimo 1:0 na poluvremenu, ali imat ćemo najdužu moguću pauzu na poluvremenu i probat ćemo to iskoristiti. Morate biti i vrlo jak sudac u ovakvoj atmosferi jer već u prvih pola sata njihova tri igrača su padala na zemlju, ne znam zbog čega.”

Potom je detektirao probleme u svojoj ekipi.

“Nedostajala nam je igra u zadnjoj trećini, branili su se svime što su imali. Njihova obrana u šesnaestercu je bila nevjerovatna. Kada gubite 1:0 protiv njih… I 0:0 s njima bi bio dobar rezultat”, rekao je pa poručio:

“Dobrodošli na Anfield. Još nije gotovo.”