Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

akcija ''Kalibar''

Nakon što je uhapšen policiji dobrovoljno predao 2.900 komada municije

janja oruzje (1)

Službenici Policijske uprave Gradiška T. A. terete da je počinio krivično djelo nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija

T. A. iz Gradiške uhapšen je akciji ”Kalibar” i dobrovoljno je predao oko 2.900 komada municije, više okvira i dijelova za vojno oružje i drugih predmeta.

Službenici Policijske uprave Gradiška T. A. terete da je počinio krivično djelo nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija.

Naime, policija je operativnim radom na terenu došla do saznanja da osumnjičeni u mjestu Gašnica u blizini kuće posjeduje veću količinu oružja i municije.

“Uz saglasnost dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka navedeno lice je policijskim službenicima dobrovoljno predalo više komada municije, okvira i djelova za vojno oružje, kao i drugih predmeta koji će poslužiti kao dokaz u krivičnom postupku”, stoji u saopštenju.

O svemu je obavješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka koji je naložio da se protiv T.A. podnese izvještaj o počinjenom krivičnom djelu.