Brzi i žestoki

testirali koncept

Prva država koja dozvoljava da tablice nalijepite na automobil

17/05/2022
Foto: licenseplatewrap.com

Kako bi osigurali ljepljivu prednju pločicu, stanovnici Kalifornije jednostavno odu na web-stranicu LPW-a i pošalju podatke o svojim registarskim tablicama

Kalifornija je provela više od sedam godina testirajući koncept omotavanja prednjih registracijskih tablica oko branika.

Umjesto bušenja rupa u prednjem braniku ili dodavanja plastičnog nosača, Kalifornija će dopustiti stanovnicima da zalijepe svoje registarske oznake na prednji dio automobila.

Kompanija iz Huntington Beacha pod nazivom License Plate Wraps (LPW) ponudila je ideju registarskih tablica koje se lijepe i omataju uz branik. U pilot projektu učestvovalo je 28 vozila kalifornijske cestarske službe, počevši od 2015. godine.

Foto: licenseplatewrap.com

Kako bi osigurali ljepljivu prednju pločicu, stanovnici Kalifornije jednostavno odu na web-stranicu LPW-a i pošalju podatke o svojim registarskim tablicama.

Kupci mogu birati između osim različitih dizajna registracijskih pločica. Očekuje se da će biti mnogo zainteresiranih jer bi ove naljepnice ljudima mogle biti estetski prihvatljivije od klasičnih tablica.

Komentari

Autor: revijahak.hr

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.