Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

U petak

“Bilo jednom…” na sceni Narodnog pozorišta Mostar

narodno pozoriste mostar (1)

Glumačku postavu čine Ajla Hamzić i Emir Sejfić

Na velikoj sceni Narodnog pozorišta Mostar u petak, 28.01.2022 godine u 20 sati na rasporedu je predstava „Bilo jednom…“, autora i režisera Jasmina Krpe, prema tekstu Miloša Radovića.

Glumačku postavu čine Ajla Hamzić i Emir Sejfić.

Predstava „ Bilo jednom“ je o životu koji nas uhvati na prepad, dok smo bili mladi. Pokaže nam stotine puteva, prepusti vremenu, a mi onda lutamo tim putevima nekada zalutamo, a nekada se vratimo. O trenutku kada se pogledamo u ogledalo i zapitamo ko je taj čovjek i kako smo postali to što smo danas i šta nam je to vrijeme neprimjetno napravilo.

Pokušavamo naći onog davnog sebe u tom licu preko puta. Sjetimo se šta smo sve sanjali, planirali…

U predstavi ćete sigurno prepoznati nešto svoje i možda razmisliti o nekim bitnim „malim“ stvarima svog života i da li je nešto moglo drugačije.
Produkcija ove predstave prizašla je prvenstveno iz inicijative Jasmina Krpe, dugogodišnjeg člana ansamla NPM. Ovo nje istovremeno i njegov rediteljski prvijenac, i poklon mostarskoj publici i ansamblu predstave.

Cijena ulaznice iznosi 10 KM, sa popustom za učenike, studente i penzionere 5 KM.

Ulaznice su u prodaji na blagajni NPM-a svakim radnim danom od 9 – 14 sati. Rezervacije: na broj 036/550-128, mail: marketing@npm.ba, porukom u inbox na Facebook ili Instagram stranici Narodnog pozorišta Mostar.