Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

mostar

Predstavljena monografija “Pola stoljeća mostarskog radija”

Pola stoljeca mostarskog radija (1)

Nekadašnji glavni urednik Radio stamnice Mostar Veselko Čerkez kazao je kako izdavanje monografije predstavlja veliku stvar za sve bivše i sadašnje zaposlenike te medijske kuće

U Hrvatskom domu hercega Stjepana Kosače predstavljena je monografija “Pola stoljeća mostarskog radija”, autora Marinka Jovanovića, koja donosi cjelovitu faktografsku hronologiju radio stanice koja je 1969. godine počela s radom pod imenom Radio Mostar, a danas se, kako je rečeno, oglašava kao Mostarska panorama.

Nekadašnji glavni urednik Radio stamnice Mostar Veselko Čerkez kazao je kako izdavanje monografije predstavlja veliku stvar za sve bivše i sadašnje zaposlenike te medijske kuće.

– Kao tek diplomirani novinar 1986. godine došao sam na Radio Mostar, a 1987. primljen sam na neodređeno vrijeme i to je bilo ostvarenje mog životnog sna. Pamtim mnoge od dragih kolega i živim Radio Mostar koji je utemeljen 1969. A onda se dogodio rat koji nismo željeli i od 1992. postojimo kao Hrvatski radio Radio stanica Mostar i taj radio uvijek će postojati u našim srcima – kazao je Čerkez.