Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

„Zenica oka moga“

Zenička virtuelna čarolija dostupna širom svijeta

Zenica oka moga B1 crni 1200x628px v2

Koncert „Zenica oka moga“ donosi virtuelni vremeplov kroz koji će publiku voditi Zeničanin poznat u svijetu Tarik Filipović i zenička voditeljska legenda Josip Dujmović

Prvi veliki virtualni koncert dostupan širom svijeta „Zenica oka moga“ bit će upriličen u petak, 19. marta u 19.30 sati. Koncert će biti održan na magičnoj Velikoj sceni Bosanskog narodnog pozorišta Zenica, a svi Zeničani i zaljubljenici u Zenicu će imati priliku da uživaju u koncertu iz svojih domova koja će im biti omogućena jednostavnom kupovinom ulaznice na stranici ENTRIO.HR.

Koncert „Zenica oka moga“ donosi virtuelni vremeplov kroz koji će publiku voditi Zeničanin poznat u svijetu Tarik Filipović i zenička voditeljska legenda Josip Dujmović. Popularnu pop-rock muziku šezdesetih, sedamdesetih i osamdesetih godina će izvoditi legende zeničke muzičke scene: rock grupa „Gong“, grupa „Nemoguće vruće“, zatim „Taxi band“, zenički muzičar Hisam Hiso Jusufović, kao i Omladinski hor Zenica na čelu sa dirigentom Milenkom Karovićem, te svjetski poznat Zeničanin Edin Karamazov.

Za sve koji kupe svoju virtuelnu kartu a ne budu u mogućnosti da 19. marta uživaju u koncertu, svoj link će moći iskoristiti naknadno i u svom domu bilo gdje u svijetu uživati u legendarnom zeničkom vremeplovu „Zenica moga oka“ koji će priuštiti prvu i jedinstvenu muzički čaroliju.

Producent koncerta je Zeničanin sa zagrebačkom adresom Tomislav Kašljević. Promotivna cijena ulaznica do 5. marta je 10 eura, a nakon toga je cijana virtuelne ulaznice 15 eura.