Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Zaljubljenik u Zastavu 101

Može li Stojadin parirati Bentleyju? Što je mašta veća, to je razlika manja

bentley stojadin
Foto: Screenshot

Iako je usporedba gotovo nemoguća, vlasnik Stojadina pokazao je kako je za sreću dovoljno samo malo mašte i ne previše novca.

A da novac ne kupuje sreću, možda najbolje pokazuje najnoviji video u kojem je vlasnik i očito zaljubljenik u Zastavu 101 odlučio napraviti jednu malu usporedbu. On je pokušao dočarati kolika je razlika između Bentleyja i njegovog Stojadina, piše Index.hr.

Njegov pogled jasno ukazuje koliko je zadovoljan svojim automobilom. Ne smeta mu ni što “kec” nije upalio iz prve, ali ni što nema odlagalište za piće. Nema sumnje, što je mašta veća, to je razlika manja. A to ne bismo mogli reći i za cijenu, po čemu se ova dva automobila i najviše razlikuju.

Neki će usporedbu jednog od najjeftinijih automobila s ovako prestižnom markom shvatiti kao parodiju, ali većina će se složiti kako Stojadin s godinama postaje sve simpatičniji, baš kao i niz drugih modela starijih godišta.

U svakom slučaju, savjetujemo vam da pogledate i ostale objave ovog korisnika. Sudeći po njima, on se itekako zabavlja u svom Stojadinu, kojim se nerijetko otisne i na dalja odredišta.