Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

sa cijelog balkana

Na izložbi oldtimera u Brčkom modeli iz starih vremena: Vozili smo sporije i bili sretniji

Foto: Fena

Svi zainteresovani izložbu mogu pogledati u centru grada u periodu od 10-16 sati

U Brčkom se danas održava Međunarodna izložba oldtimera. Ovo je prilika da se Brčaci na jednom mjestu susretnu sa više od 40 modela starih automobila od kojih su neki i stogodišnjaci, kao i desetak starih motora.

-U saradnji sa našim prijateljima iz oldtimer klubova iz Đakova, Virovitice, Slavonskog Broda, Novog Sada, Subotice, Šapca, Bijeljine, Modriče, Pelagićeva i Brčkog. Svakako da je to ujedno i prilika za posjetioce da vide dobro očuvane stare automobile u voznom stanju i podsjete se na vremena kada smo uživali u znatno sporijim vožnjama nego sada i čini mi se bili puno sretniji – ističe Savo Lukić, koordinator Voćnog kluba koji je organizator ovog događaja.

Svi zainteresovani izložbu mogu pogledati u centru grada u periodu od 10-16 sati.

Ovo je ujedno i prilika za posjetioce da vide dobro očuvane stare automobile u voznom stanju,i podsjete se na srećnija vremena kada smo uživali u znatno sporijim vožnjama nego sada.

Organizatori očekuju značajnu posjetu i veliki odaziv Brčaka svih generacija, kao i gostiju iz okolnih gradova.

Uz napomenu da je ulaz na ovu izložbu revijalnog karaktera slobodan, organizatori očekuju značajnu posjetu, odnosno veliki odaziv Brčaka svih generacija, ali i značajan broj gostiju iz okolnih gradova.