Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

"Silver Wings"

Tradicionalno okupljanje ljubitelja dvotočkaša na ‘Motokoncentraciji’ u Brčkom

motorijada brcko
FOTO: Fena

Na Motokoncetraciji se mogu sresti bajkeri iz svih karajeva bivše Jugslavije. Motoristi iz Kaštela, Umaga, Splita, Šapca, Zrenjanina, Lukavca, Banja Luke i drugih gradova

Koncertom hrvatske grupe „Atomsko sklonište“ u petak je nastavljena 18. motokoncentracija, tradicionalno okupljanje ljubitelja dvotočkaša iz BiH i zemalja regiona, u organizaciji Moto kluba „Silver Wings“ iz Brčkog. 

Prema riječima predsjednika tog kluba i jednog od organizatora Slaviše Letića, danas je održan  svečani defile sa više od 1.500 motorista, učesnika skupa kroz grad. Letić je apelovao na sve vozače i učesnike na skupu da se pridržavaju pravila koja unazad godinama važe u kampu, a to je da iz kampa na motorima ne izlaze bez kacige na glavi i u alkoholisanom stanju.

motorijada brcko
FOTO: Fena

Član Moto kluba „Silver Wings“ Mladen Vasić kaže da je ovogodišnji skup opravdao očekivanja i da je do sada najposjećeniji i najveći koji je organizovan u Brčkom ali i u regionu. Prema njegovim riječima svake godine rade na pobošanju susreta uz dovođenje najboljih bendova i rok grupa kao i da unapređuju sadržaje koje bajkeri vole.

Na Motokoncetraciji se mogu sresti bajkeri iz svih karajeva bivše Jugslavije. Motoristi iz Kaštela, Umaga, Splita, Šapca, Zrenjanina, Lukavca, Banja Luke i drugih gradova.