Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Kako osvojiti ženu rođenu u znaku Vodolije

A couple drinking champagne in a bar

Danas je ludo zaljubljena u vas, a sutra vam se obraća s “vi” i ponaša se kao da ste stranci. S Vodolijom uglavnom nikad nećete znati na čemu ste.

Evo nekoliko savjeta koji bi vam mogli pomoći da osvajite ove hirovite i nepredvidljive žene.

1. Ako vas zanima žena u znaku Vododlije, pomoći će vam nekonvencionalan pristup i inteligentan smisao za humor. Izbjegavajte ponavljanja, otrcane “upade” i stare šale koje je sigurno čula.

2. Kao pripadnici zračnog znaka, komunikacija joj je jako bitna. Igrajte se riječima, izražavajte se originalno, intrigirajte je uvijek nečim novim. Ne trebate se prenemagati, dovoljno je da pustite mašti na volju.

3. Privlače je teme udaljene od neposredne okoline. Bit ćete joj zanimljivi ako ste upućeni u pitanja kao što su život na drugim planetima, asteroidi, crne rupe, izumrle životinje i slično.

4. Vjerovatno ćete joj se svidjeti i ako pokažete solidno znanje o modernim tehnologijama. Ne mislimo samo na pametne telefone, tablete i računare, nego i na napredne medicinske terapije, genetska istraživanja i kloniranje.

5. Krasi je avanturistički duh i otpor prema rutini i monotoniji. Vodolija kojoj je dosadno povlači radikalne poteze. Primjerice, prekida kontakt s onim ko (ili što) je zamara, traži novo društvo i okruženje.

6. Budite pred njom svježi i zanimljivi. Pozovite je na najnoviju izložbu savremene umjetnosti, koncert alternativnog benda, u egzotični restoran, društvenu manifestaciju ili filozofsko predavanje.

7. Ona ne dopušta nikome da je sputava, ograničava i tlači. Ne namećite joj svoj sistem vrijednosti i obrasce razmišljanja. Budite tolerantni prema njenim promjenama interesa i raspoloženja. Omogućite joj da se uz vas osjeća udobno, slobodno i rasterećeno.

8. U seksu je slobodoljubiva i sklona eksperimentisanju. Spontana je i ne bježi od jednokratnog seksa. Uzbuđuje je pomisao da može biti otkrivena tokom seksualnog čina i to u različitim neobičnim položajima i okruženjima. S njom budite spremni na sve, na ništa i na sve između.