Glumica u 53. godini pokazala isklesano tijelo

brooke

Jako, jako sam se trudila ostati u top formi i danas sam napokon samouvjerena i osjećam se dobro u svojoj koži, rekla je Brooke Shields (52).

Glumica je pozirala u grudnjaku i Calvin Klein gaćicama, 37 godina nakon što su je proslavile kontroverzne reklame za isti brend. Neke od reklama s tada 15-godišnjom Cindy bile su čak zabranjene za emitiranje. U jednom od spotova, Brooke izgovara riječi: ‘Želite znati što stoji između mene i mojih Calvin Klein traperica? Ništa’.

Glumica je kasnije u svojoj knjizi napisala da ne razumije prašinu koja se podigla oko tih reklama jer uopće nisu bile seksualne prirode.

Reunited with #MyCalvins. Photo by @GianandreaDistefano for the latest issue of @SocialLifeMagazine.

A post shared by Brooke Shields (@brookeshields) on


Ne želim imati opet tijelo kao tada, ne želim izgledati kao mali dečko. Imam obline i danas sam snažnija – dodala je Shields.

Brooke je rekla kako ne želi da njene kćeri Rowan (14) i Grier (11) još krenu njenim stopama jer smatra da im obrazovanje mora biti na prvom mjestu.

– Mene je obrazovanje spasilo u tom okrutnom svijetu showbiza. Da nisam imala fakultet, sigurna sam da bi me ta nevjerna industrija progutala – priznala je Shields.