katarina

Iskrena ispovijest “profesionalne” sponzoruše: Novac je vrijedan truda

sponzorusa

Sponzori mogu da se definišu kao bogati, stariji muškarci koji velikodušno nagrađuju mlade žene u zamjenu za njihovo društvo ili seksualne usluge

Katarina (23) ima dugotrajni aranžman sa čovjekom koji je u svojim šesdesetim godinama, i kaže da je “vrijedan truda”.

Studentica na Univerzitetu u Nottingham Trent imala je, tokom posljednje tri godine, više od dvadeset sponzora koji su joj finansirali studije, pošto nije mogla sama da se izdržava. Ona je otkrila da je najčudniji seksualni zahtjev dobila od starijeg “tatice” sa neobičnim fetišom.

– Daje mi mjesečni džeparac u iznosu od 4.566 eura i to je dugotrajni aranžman – izjavila je za lokalne medije.

– Uzbuđuje ga da ga obrišem poslije velike nužde, ali taj novac je vrijedan truda – dodala je ona.

Katarina je postala sponzoruša, pošto je vidjela tutorijal na Youtubeu o kompaniji koja se bavi upoznavanjem starijih muškaraca sa mladim djevojkama.

To je sajt za upoznavanje, gdje sponzoruše “dobijaju luksuzan život, odvode ih na skupe večere, egzotična putovanja i daju im džeparac” u zamjenu za njihove “usluge”.

Sponzori mogu da se definišu kao bogati, stariji muškarci koji velikodušno nagrađuju mlade žene u zamjenu za njihovo društvo ili seksualne usluge.

Katarina kaže da morate da budete spremni na intimnost sa muškarcima, čije se godine kreću od ranih tridesetih do kasnih šesdesetih.

– Zaista bi bilo naivno očekivati da pronađete sponzora koji će vam dati novac u zamjenu za prijateljstvo ili samo druženje, to je pogrešni koncept – navela je ona.

Ona je ispričala kako je odlazila da vidi “sponzore”, nakon borbe da sastavi kraj sa krajem.

– Novac je bio faktor koji je uticao na moje mentalno zdravlje i činio mi život očajnim – rekla je Katarina.

Nisu sva Katarinina iskustva bila pozitivna i upozorila je da postoje oni koji bi samo da vas iskoriste.

– Jednom me je muškarac pitao da li bih mogla da se nađem s njim u njegovom automobilu i pokažem mu moje međunožje za 114 eura. To je smiješno! – ispričala je ona.