Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Ispovijest manekenke: Bojim se da ćeš biti debela kao moja majka

ahsley22222

Ashley Graham (30) svakodnevno inspirira žene diljem svijeta. Danas je najpoznatija plus size manekenka te je u sretnom braku s Justinom Ervinom, a prije toga preživjela je mnogo ljubavnih brodoloma.

– Prvu vezu imala sam sa 16 godina. Bili smo zajedno tri mjeseca, a onda mi je rekao: ‘Moramo prekinuti jer se ne želim seksati s tobom. Bojim se da ćeš biti debela kao moja majka’ – otkrila je u svojim memoarima.

Zbog toga je izgubila nevinost s dečkom kojeg je jedva poznavala.

– Davao mi je komplimente poput: ‘Stvarno izgledaš lijepo danas’ ili ‘Volim kad ovako namjestiš kosu’. Nakon što smo spavali, ignorirao me – ispričala je Ashley.

@lalignenyc X @cuyana partaaay

Objavu dijeli A S H L E Y G R A H A M (@theashleygraham)


Nakon toga preselila se iz Nebraske u New York zbog karijere. Ipak, na ljubavnom polju i dalje joj nisu cvjetale ruže.

– Otišli bi na spoj, imali seks, a nakon toga on se ne bi javljao – piše manekenka.

Supruga je upoznala u crkvi, a njihove duše su se, kako kaže, prepoznale. Odlučili su se na predbračnu čistoću, a uživali su u izlascima i druženju uz filmove.

Kada je Justina upoznala sa svojom bakom bila je razočarana. Dovela ga je u njenu kuću, a baka je okrenula glavu i rekla:

?????

Objavu dijeli A S H L E Y G R A H A M (@theashleygraham)

– Reci tom dečku da ga pozdravljam.

Naime, baka je imala predrasude prema Afroamerikancima koji su, kako kaže Ashley, u filmovima koje je ona gledala prikazani kao silovatelji i kriminalci. Kada su baka i djed slavili 60. godišnjicu braka, Justin ih je nazvao i čestitao.

– Zaboravila je na njegovu boju kože i odmah ga zavoljela – priča plus size manekenka.