Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

elegancija

Kraljica Letizia još jednom je pokazala moć male crne haljine

letizia crna haljina3

Kao i uvijek lijepa je Španjolka plijenila poglede okupljenih, a najviše je oduševila svojim jednostavnim, a istovremeno vrlo elegantnim stajlingom

Španska kraljica Letizia s razlogom nosi titulu jedne od najbolje odjevenih dama s kraljevskih dvora. Njen je stil ženstven i razigran, a posljednjim izdanjem pokazala je da zna kada treba igrati na sigurno.

U društvu svog supruga, kralja Felipea VI. od Španije, kraljica Letizia stigla je na koncert “In Memoriam” u National Auditorium u Madridu, koji se održava u znak sjećanja na žrtve terorističkog napada.

Kao i uvijek lijepa je Španjolka plijenila poglede okupljenih, a najviše je oduševila svojim jednostavnim, a istovremeno vrlo elegantnim stajlingom.

Iako joj je omiljena boja crvena, ovoga puta u skladu s protokolom kraljica je odabrala crnu haljinu koja je u donjem dijelu plisirana. Uz nju je kombinirala neobične crne salonke s otvorenom petom.

Bivša novinarka, danas članica jedne od poznatijih kraljevskih porodica svijeta, još je jednom dokazala kolika je moć male crne haljine.