Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Kirk Douglas

Legenda proslavila 103. rođendan, snaha i sin mu čestitali s drugog kraja svijeta

kirk

Iako se pretpostavljalo da će rođendanu prisustvovati Kirkov sin Michael Douglas i njegova supruga Catherine Zeta-Jones, oni ipak nisu stigli

Holivudska legenda Kirk Douglas proslavila je jučer svoj 103. rođendan, a iako je odavno sinu, slavnom glumcu Michaelu Douglasu rekao da ne želi da se njegov rođendan pompezno obilježava, ni ovoga puta nisu ga poslušali.

U njegov dom na Beverly Hillsu, gdje Kirk Douglas živi sa svojom suprugom Anne Buydens, ali i mnogobrojnim osobljem koji im pomažu u svakodnevnom životu, budući da se već poprilično otežano oboje kreću, cijeli su dan pristizali gosti.

Među dragim gostima koji su došli Kirku Douglasu čestitati rođendan bio je i njegov unuk Cameron Douglas, koji je poveo svoju dvogodišnju kćerkicu Lue Izzy.

Iako se pretpostavljalo da će rođendanu prisustvovati Kirkov sin Michael Douglas i njegova supruga Catherine Zeta-Jones, oni ipak nisu stigli, no svom su ocu i svekru čestitali rođendan putem svojih Instagram profila, otkrivši pritom da se nalaze na drugom kraju svijeta i uživaju u raznim delicijama na nekoj egzotičnoj lokaciji.

Michael Douglas ocu je posvetio dvije objave. U prvoj je napisao:

“Sretan ti rođendan tata! Ti si živuća legenda i cijela porodica ti šalje puno ljubavi!”, dok se u drugoj dotaknuo i svoje nominacije za Zlatni globus:

“12.9.2019. kakav divan dan! Hvala HFPA za nominaciju za Zlatni globus, jer ste učinili mog oca ponosnim na njegov 103. rođendan.”

Fotografiju sa omiljenim svekrom objavila je i Catherine Zeta-Jones i uz nju napisala:

“Ovaj dečko na mom koljenu slavi 103. rođendan! Sretan ti rođendan Pappy!!! Volim te najviše na svijetu!”