SHOWbuzz

Studio 2

Letu štuke izvele sjajan koncert uživo na BHRT-u (VIDEO)

30/09/2019

Ulaz je bio besplatan, a oni koji istom nisu mogli prisustvovati, su uživali u živom prenosu na BH radiju 1, te YouTube live linka na oficijelnom kanalu Muzičke produkcije i na web stranici www.bhrt.b

Letu štuke sjajnim koncertom otvorile novu sezonu u studiju 2 LIVE BHRT-a.

Koncert je otvoren pjesmom „Sami“ nakon koje su usljedili veliki hitovi „Bože zdravlja“, „Minimalizam“, „Brojevi računa“, „Bella Donna“ i mnogi drugi a završio je bisom s „Mjesto za dvoje“, jednom od najpopularnijih pjesama benda.

Veliki studio Muzičke produkcije Esad Arnautalić je bio pun vjernih fanova benda i ljubitelja kvaletetne muzičke ponude projekta Studio 2 Live, javlja BHRT.

Zadovoljni Dino Šaran i ekipa kao da nisu željeli završiti noć te su se uz ovacije i pozive publike u više navrata vraćali na binu.

Koncertom grupe Letu štuke, Muzička produkcija BHRT-a ze započela novu koncertnu sezonu. Ulaz je bio besplatan, a oni koji istom nisu mogli prisustvovati, su uživali u živom prenosu na BH radiju 1, te YouTube live linka na oficijelnom kanalu Muzičke produkcije i na web stranici www.bhrt.ba

Naredni koncert u Studiju 2 Live će se održati u ponedjeljak 14. oktobra kada će nastupiti vrhunski hravatski muzičari Neno Belan & Fiumens.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.