Ovu ljepoticu su svi muškarci ostavljali zbog istog razloga

ashley

Plus-sajz manekenka Ashley Graham u najnovijem intervjuu koji je dala za magazin People govorila je o tome kako su je muškarci doživljavali i šta je sve zbog njih preživjela.

“Preživjela sam ono što mnogi preživljavaju, preživjela sam mučenje, maltretiranje momaka koji raskidaju sa mnom jer se plaše da ću kasnije u životu biti suviše debela“, priča Ashley.

Zbog debljine je nailazila na raznorazne kritike, ali se trudila da one što manje utiču na nju dodajući da je sve u tome kako se boriš sa tim kada se probudiš.

Husband & Wife

Objavu dijeli A S H L E Y G R A H A M (@theashleygraham)

“Pogledam se u ogledalo i imam svoje pohvale. Kažem sebi: ‘Ti si neuništiva i prelijepa’. Ako moj stomak dođe do izražaja i njemu kažem da je sladak“, priča manekenka.

Ona ističe da je ljubav prema sebi veoma važna, ali i da je bitno da imate partnera koji vas obožava.

Ashley je u braku sa Džastinom Ervinom sa kojim nije imala seks prije braka, jer su riješili da prije svega postanu prijatelji.

“Sve to je, u mom umu, učinilo još magičnijim, jer sada, ne samo da spavam sa nekim kome verujem i volim ga, već znam da me želi. On mi se divi sve vrijeme i daje mi do znanja koliko sam seksi i lijepa”, rekla je u jednom intervjuu Ashley.