Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Jasmin Stavros

Poznati hrvatski pjevač: Dijagnoza je rak kostiju i sad se sumnja i na rak na želucu

Slavonski Brod: ​​Započeo​ najve​ći​ pop i rock festival u Slavoniji ​- ​CMC 200 Slavonija fest​ ​2022.
Foto: Ivica Galovic/PIXSELL

“Dijagnoza je rak kostiju i sad se sumnja još da možda imam rak na želucu. Daj Bože da to ne bude jer to bi bilo pogubno za mene”

Hrvatski pjevač Jasmin Stavros oglasio se iz bolnice i otkrio detalje o svom zdravstvenom stanju.

Kaže da liječnici trenutno uz rak kostiju sumnjaju i na rak želuca.

“Sad me užasno boli. Bole me leđa. Idem na zračenja i ta zračenja su vrlo bolna, moram leći i onda mi se stvara kontakt sa živcima i to je užasno bolno, ali istrpim tih deset minuta. Bolest je nastala tamo negdje u prvom mjesecu. Imao sam bolove u stomaku i onda sam dobio čir na dvanaestercu, to su mi operirali hitno u Karlovcu, onda sam dobio sepsu i onda su me prebacili na odjel u Karlovac. Tamo sam bio nekih 12 – 13 dana i došao sam doma i odmah sutradan u Vinogradsku jer se nije moglo izdržati od bolova, a nije se znalo što mi je”, ispričao je za IN Magazin.

“Ništa vam ne znam… Evo tek je drugi dan zračenje i treba proći jedno pet, šest dana i tek ćemo onda znati gdje sam, kud sam, u kakvom sam stanju i to će biti to. Evo sad se osjećam da ću se oporaviti. Doktori i sestre i svi koji rade ovdje si stvarno daju maksimalno truda”, dodao je.

“Dijagnoza je rak kostiju i sad se sumnja još da možda imam rak na želucu. Daj Bože da to ne bude jer to bi bilo pogubno za mene”, otkrio je.

“Stalno mi je krunica u ruci i molim se po cijele dane. Jedino mi je žao što sam imao puno nastupa, svaki vikend po dva, čak i tri i sve sam to morao otkazati”, dodao je.