SHOWbuzz

Iggy Azalea

Poznatoj pjevačici ukrali izuzetno vrijedan nakit

23/11/2019

Kazala je policiji kako je bila sama u podrumu unajmljene kuće u Atlanti 15. novembra kada je čula korake u trpezariji na drugom spratu

Pjevačica Iggy Azalea i njen dečko, reper Playboi Carti prijavili su krađu nakita vrijednog 336 hiljada dolara iz njihove kuće u Atlanti, objavila je policija u petak.

Dvadesetdevetogodišnja Iggy, pravog imena Amethyst Kelly, rekla je da je lopov ukrao razne vrste nakita, uključujući dijamantnu narukvicu vrijednu 70 hiljada dolara i 57 hiljada dolara vrijedan Audemars Piquetov zlatni sat s dijamantima te dijamantni vjenčani prsten, stoji u policijskom izvještaju.

Kelly je odrasla u Australiji, a proslavila se u SAD-u, gdje je došla sa 16 godina.

Kazala je policiji kako je bila sama u podrumu unajmljene kuće u Atlanti 15. novembra kada je čula korake u trpezariji na drugom spratu.

 

View this post on Instagram

 

Hello kitty ??

A post shared by Iggy Azalea ✨ (@iggyazaleaempire) on

Bila je kišna noć pa je Iggy pomislila da je to Playboi (23), pravog imena Jordan Carter, jer je ostavila otključana zadnja  vrata.

Iggy i Playboi pozvali su policiju 17. novembra nakon što su shvatili da nema plave Goyardove torbe u kojoj su držali sav nakit.

Kelly je rekla policajcima da su pregledali nadzorne snimke i vidjeli muškarca kako je ušao u kuću na zadnja vrata u 21:51 te je izašao nakon 8 minuta s vrećom u ruci, prenosi Hina.

 

View this post on Instagram

 

?✨ • #iggyazalea

A post shared by Iggy Azalea ✨ (@iggyazaleaempire) on

Carter je rekao policiji kako je osumnjičeni nosio pištolj te je imao crnu masku i rukavice.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.