Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

kraljevski Range Rover

Prodaje se vozilo koje su vozili Kate Middleton i princ William

rangee (1)

Kako bi se osiguralo da vozilo u svakom trenutku bude u top stanju, i boja i koža obrađeni su zaštitnim proizvodima koji garantuju njihovu dugotrajnost

Range Rover princa Williama i Kate Middleton proizveden 2013. ponuđen je na aukciji – a pobjedničkog ponuđača mogao bi koštati tek 30.000 funti (oko 34.500 eura).

SUV Range Rover Vogue SE 2013. izvorno je isporučen princu Williamu i Kate Middleton od strane VIP odjela Land Rovera iste godine, a opremljen je nizom dodatne opreme, piše Daily Mail.

Vozilo koje je koristio princ William i njegova supruga, prodavat će se u sklopu aukcije Bonhams MPH, 22. maja u Bicesteru u Oxfordshireu, a cijena po preporuci iznosi od 30.000 do 40.000 funti.

Radi se o vrhunskoj izvedbi SE Vogue opremljenoj 4,4-litrenim V8 dizelskim motorom od 350 konjskih snaga i automatskim mjenjačem s osam brzina. Prema specifikacijskom listu, 2,5 tona težak terenac može ubrzati od nule do 62 mph (100 km/h) za 6,5 ​​sekundi i postići maksimalnu brzinu od 135 mph (217 km/h).

Kako bi se osiguralo da vozilo u svakom trenutku bude u top stanju, i boja i koža obrađeni su zaštitnim proizvodima koji garantuju njihovu dugotrajnost.

Dolazi s 20-inčnim aluminijskim točkovima, automatskom asistencijom za duga svjetla, naprednom asistencijom pri parkiranju, grijanim prednjim i stražnjim sjedalima, panoramskim staklenim krovom, električnim prednjim sjedalima, ozvučenjem Meridian, prednjim i stražnjim parkirnim senzorima, kamerom za vožnju unatrag…

Ostala dodatna oprema koju su zahtijevali vojvoda i vojvotkinja uključuju bočni prag radi lakšeg ulaska i izlaska, hladnjak za pića i vrhunski gumeni podni tepih Land Rover.

Automobil također ima niz sigurnosnih kompleta, uključujući ABS, dodatne zračne jastuke sa strane, te za grudni koš, kao i niz elektroničkih pomagala za vozača, poput kontrole stabilnosti i pomoći pri kočenju u nuždi.

U svojih osam godina Range Rover prešao je tek 38.420 milja (nešto manje od 62.000 km).