Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

zajedno do posljednjeg dana

Šaban se dva puta vjenčao s Gordanom: Bili razvedeni 15 dana

saban gordana

Godana i Šaban Šaulić bili su u braku 43 godine i važili su za jedan od najskladnijih parova na ex-yu estradi

Pjevač Šaban Šaulić, koji je poginuo proteklog vikenda u Njemačkoj, u stravičnoj saobraćajnoj nesreći, prije nešto više od dvije godine otkrio je javnosti jedan detalj iz svog privatnog života, koji je malo ko znao. Naime radilo se o njegovoj supruzi Gordani, s kojom je dijelio i dobro i zlo do posljednjeg dana svog života.

Kralj narodne muzike volio je mnogo Gordanu, sa kojom ima troje djece i sa kojom je bio u braku sve do posljednjeg dana života, piše Blic.

Tokom gostovanja u emisiji “Amidži šou”, pjevač je tada ispričao kako se dva puta razveo od svoje Goce.

Na pitanje da li je nekada možda prevario Gocu, Šaban je ispričao:

– Jesam, kad sam je oženio. I ne jedanput, nego dvaput. Prevario sam je da se uda za mene, dvaput. Jedanput smo se razveli, mojom greškom, napravio sam s… Ludovao sam, pogotovo sa Radetom Vučkovićem, po 2-3 dana nismo izlazili iz kafane, kao da nemamo ženu. I žena poludila i kaže: “Ako ćeš ti tako, daj za završimo”. I ja onako, nisam se još otrijeznio, kažem: “Pa, može”. Nisam ja imao pojma da će ona to ozbiljno da shvati. Kad ona tras, poturi mi da potpišem nešto, i ja potpišem. A, ustvari, potpisujem razvod! Kad sam ja došao sebi, sutra-prekosutra, kad sam se malo otrijeznio, rekoh: “Pa, ja se stvarno razvedoh” – ispričao je tada Šaban.

– I onda trči opet tamo, moli, kumi, traži… – dodao je, ali razvod, na njegovu tadašnju sreću i sreću njegove supruge Gordane, nije dugo potrajao.

– Dugo smo bili razvedeni. Negdje oko 15 do 17 dana – ispričao je Šaban, a na kraju se ispostavilo da je to bila ljubav za cijeli život.

Godana i Šaban Šaulić bili su u braku 43 godine i važili su za jedan od najskladnijih parova na ex-yu estradi. Iz velike ljubavi rodilo se troje djece: kćerke Sanela i Ilda, te sin Mihajlo.