Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

“Spajsice” zovu Katy Perry, Vicotria definitivno neće (VIDEO)

katy

Nakon što je Victoria Beckham (44) odbila opet nastupati sa Spice Girls, djevojke iz grupe počele su joj tražiti zamjenu.

– Idemo na turneju. To je sad 100 posto sigurno. Voljeli bismo imati i neke goste koji bi s nama nastupali. Za mene bi Katy Perry bila super opcija, ako bi pristala – rekla je Mel B (43) u intervjuu za britanske medije.

Podsjetimo, početkom godine počelo se šuškati da bi se Spajsice ponovo mogle okupiti. Mel B u to je vrijeme navodno doletjela iz Los Angelesa u London gdje bi se trebala “tajno” sastati s Victorijom Beckham, Emmom Bunton (42), Mel C (44) i Geri Horner (45). Probleme im je tada pravila supruga Davida Beckhama koja je fokusirana na druge projekte.

– Ovo je okupljanje za koji niko nije mislilo da će se dogoditi. Ipak, nakon dugog vremena Victoria je odlučila da je vrijeme za nove projekte – rekao je izvor za The Sun.

Povratak benda vrijedan 10 miliona funti po članici trebao bi, između ostalog, uključivati kompilacijski album najvećih hitova te angažmane u talent showu.