Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

"tmz"

Udaje se Jennifer Lawrence, svadba ovog vikenda

jlaw (1)

Lawrence je 2015. i 2016. bila najplaćenija glumica na svijetu, dok je lani završila četvrta na toj listi

Osam mjeseci nakon zaruka s Cookeom Maroneyjem (33), Oskarovka Jennifer Lawrence (29) ovog će vikenda trgovcu umjetninama reći sudbonosno “da”, piše portal TMZ.

Par je nedavno viđen u New Yorku kako obavlja formalnosti oko vjenčanja pa je postalo jasno kako se svečani trenutak bliži.

Glumica i njen izabranik svoju su vezu obznanili 2018., a Maroneyjevo ime za sve u showbiz svijetu bilo je potpuna nepoznanica.

Cooke vodi poznatu galeriju Gladstone 64 koja se nalazi na Upper East Side četvrti u New Yorku, a na društvenim događajima se rijetko pojavljuje.

Jennifer je nedavno odlučila organizirati djevojačku večer za žensko društvo, povodom vjenčanja koje će uslijediti, ali nije sve išlo po planu. Kako je Jennifer prvo rekla da djevojačku neće ni imati, a zatim se predomislila i organizirala sve u zadnji čas, ispostavilo se da gosti nisu bili spremni na njene hirovite želje i gotov niko nije mogao doći, što je glumicu vrlo pogodilo.

Lawrence je 2015. i 2016. bila najplaćenija glumica na svijetu, dok je lani završila četvrta na toj listi. Prije Maroneya, bila je u vezi s rediteljem Darrenom Aronofskyjim, mizičarom Chrisom Martinom i glumcem Nicholasom Houltom.