Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Vlasnik restorana na Hvaru se pokajao i izvinio Demi Moore

demi moore hvar

Nakon što su se mediji u Hrvatskoj raspisali o dolasku poznate glumice Demi Moore, pojavio se i mali problem povezan s računom.

Naime, restoran u kojem je glumica večerala objavio je na Facebook profilu račun, a objava je naišla na niz negativnih komentara onih koji su im zamjerili ovaj neprofesionalni potez.

Vlasnik Ivan Gospodnetić se nakon toga odlučio izviniti na Facebooku: “Kao vlasnik restorana želim se ispričati radi objave računa jednog od naših gostiju. Račun je objavio jedan od zaposlenika bez mog znanja. Osobno garantiram da je riječ o situaciji koja se više ne može ponoviti”.

Podsjetimo, Demi Moore, stigla je prekjučer u Hrvatsku, tačnije u dubrovačku zračnu luku. S njom su na odmor došle i kćeri Rumer, Tallulah Belle i Scout LaRue Willis.

“Stigli su jako kasno, jedan sat nakon ponoći. Glumica je uslužena standardno, kao i svaki naš gost. Znali smo dan prije da će doći i potrudili smo se da joj osiguramo diskreciju. Večerala je u društvu kćeri i nekoliko prijatelja, a potom su se svi zajedno ukrcali na brod koji ih je čekao ispred i isplovili”, rekao je za Index vlasnik restorana Gariful na Hvaru u kojem je Demi Moore večerala.