SHOWbuzz

Bennifer

Zagrljajem ispred restorana potvrdili da su u vezi: “Držali su se za ruke i izgledali presretno”

05/06/2021

Fotografije ispred zgrade u kojoj se nalazi restoran pune su nježnosti: držali su se za ruke, a Jennifer je naslonila glavu na Benovo rame

Ljubavna priča Bena Afflecka i Jennifer Lopez postaje sve zanimljivija.

Sedam dana nakon što su snimljeni na balkonu njene vile u Miamiju, stižu friške fotografije njihova zajedničkog izlaska u jedan restoran u Los Angelesu. People navodi više izvora kada piše da je par večerao s još dvije osobe, uključujući njezina muzičkog menadžera Bennyja Medinu.

– Izgledali su presretno, Ben ju je grlio tokom večere, rekli su ostali gosti restorana.

Fotografije ispred zgrade u kojoj se nalazi restoran pune su nježnosti: držali su se za ruke, a Jennifer je naslonila glavu na Benovo rame.

Prošle sedmice, tokom Benove posjete Miamiju, par je zajednički odlazio u teretanu na vježbanje. Držali su se za ruke, grlili i ljubili. Nisu pokušavali sakriti činjenicu da su opet zajedno.

Prema navodima izvora bliskih paru, Jennifer i Ben odlučili su da će pokušati učiniti sve kako bi njihova veza na daljinu uspjela. Naime, Ben živi u Los Angelesu, a Jennifer u Miamiju.

Podsjetimo, Ben i Jen već su bili u vezi 2002. godine, a kraje iste godine su se zaručili. U septembru 2004. trebali su se vjenčati, ali su svečani čin odgodili te su se u januaru iduće godine službeno razišli.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.