lagana balada

ZAR objavio spot za pjesmu “Kako si zaslužila”

grupa zar nova pjesma

ZAR bi u oktobru trebao predstaviti još jedan novi videozapis, a potom i objaviti novi album sa 11 kompozicija

Grupa ZAR objavila je spot za numeru “Kako si zaslužila”, laganu baladu sa nadolazećeg albuma koji će biti u prodaji do kraja godine.

Kadrovi su snimani u rock klubu „Pet lampi“ i uz veliku podršku vlasnika i osoblja, te članova kluba motorista iz Prnjavora. U videozapisu se pojavljuje jedan old timer, kao i djevojka iz Banja Luke Irina Reljić, koju je lider benda predstavljao kao stogodišnju bakicu, a koja je pobrala simpatije svih učesnika na setu.

– U velikom smo poslu i uz nove spotove privodimo kraju novi album. U junu sam najavio tri nova videozapisa i puno noviteta i iznenađenja i ZAR polako ispunjava obećanja. Pred publikom je spot za “Kako si zaslužila“, koji donosi ljubavnu priču u kojoj djevojka mora da se odluči između rokera i bajkera. Obično kažem za sve koji odlaze: Neka ti bude kako si zaslužio ili zaslužila – kaže lider ZAR-a Amir Pilav.

ZAR bi u oktobru trebao predstaviti još jedan novi videozapis, a potom i objaviti novi album sa 11 kompozicija.

– Mnogi smatraju da ZAR korača brzim koracima, ali lično smatram da su drugi u ovom periodu malo ili skoro ništa nisu radili čekajući bolja vremena. Naša grupa pokazuje da ima dovoljno energije i da je i zimi i ljeti aktivna i da uvijek imamo nešto novo za ponuditi – kaže Pilav.

Podsjetimo, ZAR je prethodni spot za pjesmu “Tuga je za zrele” snimio u Tešnju na imanju lidera grupe Amira Pilava-Cvaleta, koji je kompoziciju posvetio svojoj supruzi Wilmi.