Taj ludi svijet

Velika Britanija

Blizanci zajedno izvršili samoubistvo, u džepovima im pronađena poruka

09/02/2019

Veruje se kako su oni sklopili dogovor o samoubistvu jer su potrošili nasljedstvo u iznosu od 40.000 funti

Tijela jednojajčanih blizanaca Neila i Pola Majkvrajt (52) nađena su obješena na grani u Velikoj Britaniji, a sumnja se da su se na taj korak odlučili nakon što su naišli na finansijske poteškoće.

Naime, veruje se kako su oni sklopili dogovor o samoubistvu jer su potrošili nasljedstvo u iznosu od 40.000 funti koje im je ostalo od majke, sredili stan u kom su živeli uključujući i pražnjenje i odmrzavanje fržidera, kao i pakovanje garderobe u crne kese za smeće.

U džepovima stradalih, kao i na nekoliko mjesta u kući pronađene su poruke, ali istražitelji su objasnili da braća nisu ponudila nikakvo preciznije objašnjenje izuzev “da im je dosta”. Nisu imali stalne poslove, radili su u skladištu i to po pozivu, a utvrđeno je da su u trenutku smrti na računima imali svega nekoliko funti.

Osobe koje su bile bliske stradalima, opisale su ih kao “introvertne ljude, braću koja su se osljanjali većinu vremena jedan na drugog”, ali da iako nisu ni sumnjali da bi mogli da dignu ruku na sebe vjerovatno su bili previše ponosni nakon što su naišli na financijske probleme, javlja Daily Mail.

Pronađeni su u parku u jutarnjim satima zahvaljujući psu koji je izveden u šetnju osjetio da nešto nije u redu.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.