Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Djevojka izgubila torbicu pa je dobila nazad sa zastrašujućom porukom

Hayley Minn

Dvadesetpetogodišnja novinarka Hayley Minn izgubila je torbicu tokom jednog izlaska i mislila je da je više nikad neće pronaći.

Ali, šest sedmica kasnije torbica joj je stigla poštom, a uz nju je bilo priloženo i pismo koje ju je potpuno prestravilo.

“Draga gospođice Hayley, želim vas obavijestiti da sam pronašao vašu dragocjenu torbicu kod stanice u ulici Liverpool. Vjerovatno ste je izgubili i sada je tražite”, započeo je pismo u ugodnom tonu i nastavio: “Pretražio sam vam torbicu s namjerom da pronađem vašu adresu ili nešto što bi pomoglo da vam je vratim, ali sam našao i neke nestašne stvari, ne morate osjećati neugodu. Volim ljude koji vode brigu”, napisao je misleći vjerovatno na kondom koji je djevojka imala u novčaniku.

“Dat ću vam još jedan savjet, brinite se o sebi i svojim stvarima kad idete van ili dopustite nekom drugom da to radi za vas jer vi ste jedna od najljepših osoba koje sam ikad vidio (a siguran sam da ste uživo još ljepši, nego na slici)”, napisao joj je neobični pronalazač.

“Želim vam ugodan vikend. Molim vas da se ne ustručavate kontaktirati me ako trebate nešto ili ako mislite da bih bio u stanju učiniti bilo što za vas. Uživajte u svakom trenutku svog života i uživajte koliko god možete jer nikad ne znate što bi se moglo dogoditi sljedeće”, zaključio je i pomalo prestravio zbunjenu djevojku koja ga ipak nije kontaktirala, otkrila je za Mirror.