Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

društvene mreže

Dodik je već aktivan na Twitteru, pogledajte koga je prvo zapratio

dodik tw

“Spreman sam na razmjenu mišljenja. Vjerujem da ovo može doprinijeti da se bolje razumijemo, shvatimo i da na pravi način budemo informisani”

Član Predsjedništva Bosne i Hercegovine i lider SNSD-a Milorad Dodik odlučio je aktivirati se na društvenim mrežama, pa je tim povodom kreirao Twitter nalog.

Među prvim koje je Dodik zapratio na ovoj društvenoj mreži su – srbijanski predsjdnik Aleksandar Vučić, te mađarsko premijer Viktor Orban, kao i naloge Vlade Republike Srpske, te SNSD-a.

Zanimljivo je da je Dodik među prvim zapratio i američkog predsjednika Joea Bidena.

Podsjetimo, Dodik je objavio i prvi video na svom nalogu.

“Poštovani, ovo je moj zvanični Twitter nalog. Odlučio sam se, pored niza lažnih, koji su do sada bili u eteru, da otvorim zvanični, svoj nalog. Ovo je mogućnost da zajedno razgovaramo, da podijelimo mišljenja i stavove o najvažnijim pitanjima unutrašnje i spoljne politike. Ovo je način kojim želim da obezbjedim da direktno komuniciram s vama, da s vama razmjenim mišljenja, da artikulišemo odgovore i da doprinesemo javnoj prezentaciji naših stavova i naših odgovora na važna pitanja.

Zapratite ono, što ću na ovom Twitteru pokušati da saopštim. Jednako tako, i sa vama, koji imate različita mišljenja, spreman sam na dijalog. Spreman sam na razmjenu mišljenja. Vjerujem da ovo može doprinijeti da se bolje razumijemo, shvatimo i da na pravi način budemo informisani”, rekao je Dodik u videu.