Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Fotografisao lopova kojeg je uhvatio u krađi: Sreća pa se sam polomio

lopov
Foto: Željko Puhovski / CROPIX

Renato Kljajić (43), vlasnik istoimene firme za odvoz i zbrinjavanje otpada, zatekao je u nedjelju u 17.30 sati u Zagrebu provalnika u pokušaju da mu ukrade brusilicu, ručni cirkular i druge vrijedne stvari iz hangara.

Naime, vlasnik i njegov sin tog su dana krenuli u redovni obilazaksvojih hangara, a kada su otvorili ogradu svoje firme, ugledali su lopova koji je iznosio stvari iz hangara, spremao ih u vreću i počeo ih odnositi.

– Čim nas je vidio, provalnik se dao u bijeg. Istrčao je iz hangara i pretrčao pola dvorišta kako bi stigao do ograde visoke dva i pol metra. Preskočio ju je jer je mislio da je na drugoj strani trava, ali udario se na komad metalnog otpada koji se tamo slučajno nalazio i slomio noge. Srećom da je uspio sam sebe slomiti, da ga nisam morao ja lomiti – rekao nam je vidljivo ljutit Kljajić, piše Jutarnji list.

Lopov s polomljenim nogama pokušao se sakriti iza prikolice koja je bila u blizini, a jednu je nogu zamotao u majicu. Međutim, Kljajić i njegov susjed su ga uhvatili i zadržali.

Ubrzo je stigla policija i Hitna pomoć koja je provalnika prevezla u KB Dubrava.

Neslužbeno se saznaje da je 31-godišnji provalnik otprije poznat policiji.