Notice: Trying to get property 'display_name' of non-object in /srv/storage/fokus.ba/wp-content/plugins/wordpress-seo-premium/frontend/schema/class-schema-person.php on line 152
Taj ludi svijet

Mladi Iranci uživaju u “zabranjenom voću” (FOTO)

23/11/2016

Poput bogate dječice sa zapada, i bogata mlađarija Teherana voli se bahatiti svojom lovom. I to u toliko mjeri da biste ih bez problema mogli zamijeniti s ekipom s Beverly Hillsa.

Na Instagramu se pojavio račun posvećen bogatim klincima stroge Islamske Države Iran.

Ubrzo ju je počelo pratiti 114.000 ljudi, a opisuje je se kao “stvari koje ne želite vidjeti o Iranu”.

Na njima su prikazane lijepe Iračanke u bikinijima koje puše nargilu u bazenu, dok druge šeću u balskim haljinama po svojim luksuznim domovima.

Na drugim fotografijama bogati klinci partijaju u bikinijima i ispijaju litre šampanjca, uprkos tome što je u njihovoj zemlji alkohol zabranjen.

Profil je naravno inspiriran popularnim profilima posvećenim zapadnjačkoj bogataškoj djeci, a poput njih i mladi Iranci voze skupim automobilima.

Daily Mail je pokušao kontaktirati vlasnika e-mail adrese povezane s profilom na Instagramu, odgovoreno mu je da je profil posvećen mladim i super-bogatim ljudima Irana te da ih ne mogu spojiti s njima “zbog poštovanja prema njihovom identitetu” pa je nemoguće provjeriti tko su uopće mladi ljudi na njima.

Vlasnik profila tvrdio je da su fotografije u bikinijima i s alkoholom snimljene izvan zemlje.

Komentari