Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Otišla kod dečka u Amsterdam, pa saznala da je žrtva bolesne šale

sophie33

Studentica Sophie Stevenson zaputila se iz Stokea za Amsterdam da bi se našla s 21-godišnjim Jessejom Matemanom kojeg je upoznala u avgustu tokom odmora u Barceloni, no shvatila je da je zapravo samo žrtva okrutne muške šale.

Kada je javila Matemanu da je stigla u Amsterdam, on joj je poslao poruku u kojoj je napisao: “Sve je bila šala” i dodao dva emotikona svinja.

Naime, riječ je o užasnoj šali koju su muškarci nazvali “pulling a pig” ili u slobodnom prevodu “nasvinjiti nekoga”, a dolazi od engleske riječi za svinju.

“Pulling a pig znači da muškarac pokušava zavesti i nasamariti pretilu, ružnu djevojku. Smučilo mi se kad sam saznala”, rekla je nesretna Sophie za The Sun.

24-godišnjakinja je sve ovo vrijeme bila uvjerena da su ona i Jesse, s kojim je imala seksualne odnose tokom odmora u Barceloni, u romantičnoj vezi, ali za njega je sve bila samo užasna šala.

Nakon što joj je poslao odurnu poruku, Mateman je blokirao njen broj.

“Bila sam toliko uznemirena da sam promijenila let i odmah sljedeće jutro se vratila kući”, opisala je britanska studentica užasno iskustvo.