Taj ludi svijet

crna gora

Pacijent se u zatvorskoj bolnici slikao sa dvije gole žene, policija dobila naredbu

07/11/2019

Na fotografiji je muškarac P.Đ, koji se nalazi na Sudskom odjeljenju bolnice, sa dvije nepoznate žene, od kojih je jedna u medicinskom mantilu. Iz bolnice se juče nijesu oglašavali povodom incidenta

Dežurni tužilac kotorskog Osnovnog državnog tužilaštva dao je nalog tamošnjoj policiji da ispita slučaj objavljene fotografije obnaženog muškarca i dvije ženske osobe, smještenog u Specijalnoj bolnici za psihijatriju u Kotoru, piše Dan.

Iz tužilaštva je saopšteno da je Odjeljenju bezbjednosti Kotor naloženo da preduzmu neophodne mjere i radnje kako bi se utvrdilo da li u postupanju bilo koje osobe ima elemenata krivičnog djela za koje se gonjenje preduzima po službenoj dužnosti.

Na fotografiji je muškarac P.Đ, koji se nalazi na Sudskom odjeljenju bolnice, sa dvije nepoznate žene, od kojih je jedna u medicinskom mantilu. Iz bolnice se juče nijesu oglašavali povodom incidenta.

“S obzirom na to da je prikupljanje činjenica u toku, Uprava bolnice će nakon utvrđivanja svih okolnosti blagovremeno informisati javnost o rezultatima istrage i eventualnom pokretanju disciplinske, prekršajne ili krivične odgovornosti zaposlenog osoblja i/ili firme angažovane na poslovima obezbjeđenja. Obaviješteno je Ministarstvo zdravlja, područno odjeljenje Uprave policije, upućen zahtjev za izjašnjenje firmi Vector system security d.o.o, angažovanoj na poslovima obezbjeđenja Sudskog odjeljenja bolnice, i organizovani su sastanci sa kolegijumom ustanove i zdravstvenim osobljem zaposlenim na Sudskom odjeljenju Specijalne bolnice”, naveli su iz bolnice.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.